Kinderboeken “Knuffel me..” uit Nederland

‘Knuffel me en kom in mijn armen!’ van Tanja Louwers en Helmi Verbakel. Tijdens het voorlezen kun je met deze interactieve vingerpopboekjes lekker knuffelen met Beer en Kikker! De voorlezer kan twee vingers in de armpjes van hoogwaardig pluche steken en zo het kind knuffelen.

Inhoud:

  • Grote beer (de ik-figuur) is dol op kleine beer. Samen dansen ze de kamer door, plukken ze bessen en maken ze jam. Maar het allerliefst knuffelen ze samen. Voel maar hoe zacht die berenpootjes zijn!
  • Grote kikker (de ik-figuur) is dol op kleine kikker. Samen maken ze kikkersprongen in de vijver en eten ze vliegjes. Maar het allerliefst knuffelen ze samen. Voel maar hoe zacht die kikkerpootjes zijn!

Vierkante, hardkartonnen prentenboekjes met gestileerde, zachtgekleurde illustraties, tekst op rijm en twee stoffen vingerpopjes.
Vanaf ca. 2 jaar.

Nu ook in het assortiment van de Wereldwinkel Hoorn.